Menu
in

Kıvırcık saçlarından sen sorumlusun!

Harika görünen kıvırcık saçlar için, saçlarınızın dilinden anlamanız gerekiyor. Kıvırcık saçlı kadınların yaptığı en büyük hata düz saçlara sahip olmaya çalışmaları. Fönler ve düzleştiriciler ile güzelim saçlarınıza yazık etmeyin. Hem neden böyle bir uğraş içine giresiniz ki? Kıvırcık saçlı kadınlar erkekler tarafından çok çekici bulunuyor. 🙂 Ayrıca yapmanız gereken şeyler de çok basit, kuaförlerde saatler harcamanıza gerek kalmadan en havalısından saçlarınız var sizin unutmayın!

Bunlara dikkat!

Kıvırcık saçların en büyük kâbusu nemsizlik ve elektriklenmedir. Bu ikisine sebep olacak işlemlerden uzak durursanız saçlarınızla hiçbir sorununuz kalmayacaktır.

Güzel ve parlak buklelere giden yol nemlendirici saç şampuanları ve kremlerinden geçiyor. Saç elektriklenmelerinin sebebi saçınızın yeteri kadar nemli olmaması. Gene elektriklenmeye son vermek için saç uçlarınıza yağlı ürünler sürmeyi deneyin. Nem sizin en güçlü silahınız!

Saç serumları olmazsa olmaz! Saç uçları sağlıklı bir görünüme kavuşmadan, muhteşem saçlar hayal oluyor maalesef. O sebeple ilk işiniz saç uçlarınızdaki kırıkları onarmak.

Kuru saçlarınızı asla taramayın. Tarama işlemleriniz duş esnasında son bulmalı. Bir de ihtiyacınız olan geniş dişli bir tarak. İnce uçlu taraklar saç elektriklenmesine neden oluyor. Eğer geniş dişli bir tarağınız yoksa parmaklarınız aynı görevi görecektir. Parmak uçlarınızla kremlediğiniz saçınızı açmayı deneyebilirsiniz. Sonrasında durulayın ve çıkın!

Saçlarının dilinden anlayacak şampuanı, kremi bulamayanlarda vardır mutlaka. Vanilyaclub.com’da şuanda indirimde olan Davines’in dalgalı ve kıvırcık saçlara özel şampuanını mutlaka denemelisiniz. Özellikle ikinci yıkamadan sonra yumuşacık saçlarınızdan elinizi alamayacaksınız. Düğüm derdine de son verecek, havalı buklelerin tadını çıkaracaksınız!
http://bit.ly/1vEgOzH

Cevap bırakın