Menu
in ,

En Popüler Yaz Gelin Saçı Modelleri

Düğün sezonu açıldı, yaz gelinleri burada mı?

Yaz mevsimi düğün için en uygun zamanlardan biri olarak kabul edilir. Havaların güzel olması özellikle açık havada düğün hayali olanlar için mükemmel organizasyonlar düzenlemeye olanak verir. Fakat ister dış mekan, ister salon düğünü, ya da nikah merasimi planlayın, her şekilde yaz düğünleri hem gelinlik seçimi hem de planlama açısından size daha fazla olanak tanır.

Yaz gelinlerinin gelinlik seçiminden sonra en önemli konusu şüphesiz gelin saçı modelidir. Gelin saçı modeli aslında giyeceğiniz gelinliğin tarzı ile yakından ilgilidir. Düğün mekanınıza göre yaptığınız gelinlik modeli, saç modeli için de size yardımcı olacaktır. Örneğin kır düğünü için seçtiğiniz, hafif ve uçuşan bir gelinlik için renkli taze çiçeklerle bezenmiş bir gelin saçı tercih edebilirsiniz. Eğer bir salon düğünü planladıysanız incili bir taç ile topuz yapılmış gelin saçı modeli olabilir. Seçenekler sizin hayal gücünüz doğrultusunda çoğalacaktır. Farklı gelin saçı modelleri için aşağıdaki seçeneklere göz atabilirsiniz.

Vintage gelinlik modelleri için tercih edilebilir bir gelin saçı modeli. Gelinlikteki dantel ile uyumlu bir saç bandı dizayn ettirerek bu şekilde bir gelin başı yaptırabilirsiniz.


Farklı saç aksesuarları ile gelenekselin dışına çıkın. Kısa saç gelin başı modeli olarak uygulanabilir. Ya da dağınık bir topuz için de düşünebilirsiniz.

Açık mekan düğünlerde bahar ve yaz mevsimine uygun taze çiçekler kullanarak çok çeşitli gelin saçı tasarlanabilir. Sizin hayaliniz nasıl? Toplu mu yoksa açık gelin saçı mı tercih ederdiniz?

Klasiklerden hoşlananlar için…

Zarif bir gelin tacı, sade bir topuz ile mükemmel uyum sağlayabilir.

Yine taze çiçekler kullanılmış bir gelin saçı modeli. Doğal ve sadelikten yana olanların tercihi..

Açık gelin saçı modelinde renkli çiçeklerle süslenmiş

Saç örgüleri özellikle vintage gelinlik modelleri ile uyum sağlıyor. Sadece saç örgüsü gelin saçı ya da aralara serpiştirilmiş küçük inci taneleri ile aynı doğallığı sağlayabilirsiniz.

Sade gelinlik modelleri için uygulanabilecek zarif gelin saçı

İnci taçlı gelin saçı modelleri ise her devrin vazgeçilmezi, klasikleri arasında kendine yer buluyor.

Farklı saç aksesuarları kullanarak gelin saçınıza hareket katabilirsiniz

Doğal bir halde omuzlara dökülen bukleler ve zarif bir saç bandı ile süslü gelin başı

Açık gelin saçı modellerine örnek

Sırt dekoltenizi ortaya çıkarmak için toplu gelin saçı modelleri tercih etmeniz uygun olacaktır. İncilerle çevrelenmiş bu dağınık topuz modeli dantel veya güpür gelinlik modelleri ile uyum sağlayabilir.

Kızıl saçlar ve yapraklar, çok iddialı ve aşırı güzel değil mi?

 

Daha fazla gelin saçı modeli için bu yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Cevap bırakın