Menu
in

Bu Yılın En Favori 8 Saç Modeli

Uygulanması kolay, her mekana ve zamana uygun saç modelleri

1- Balerin TopuzuZamansız saç modelleri arasında modası asla geçmeyecek olan balerin topuzları, zarif ve şık görünümü yakalamanın en kolay yolu. Önemli bir davetin de, spor kombinin de güçlü bir tamamlayıcısı rolünde. Tercihinize, yüz şeklinize göre enseden ya da tepeden toplayabilirsiniz. Balerin topuzu saç modelleri, yüzü olduğundan daha ince, boynunuzu da uzun gösterir.


balerin topuzu saç modelleri

balerin topuzu saç modelleri

2- Dalgalı At Kuyruğu
Hayat kurtaran bir diğer saç modeli de at kuyruğu modelleridir. Maşa ile ya da ısı kullanmadan uygulayacağınız yöntemlerle dalgalandırdığınız saçlarınızı ne sıkı ne de çok bol olacak şekilde toplayabilirsiniz; ister enseden, isterseniz daha tepeden.

dalgalı at kuyruğu saç modelleri
dalgalı at kuyruğu saç modelleri

 3- Islak Saç Modelleri
Bu yılın bir diğer modası ıslak saçlar. Geçen sezon yaz aylarının trendi olan geriye taranmış ıslak saçlar bu yıl kış sezonunu da etkisi altına aldı. Şekillendiriciler; parlaklık veren ıslak görünüm kazandıran ürünlerle siz de bu trende uyum sağlayabilirsiniz.

ıslak görünümlü saç modelleri
ıslak görünümlü saç modelleri

4- Karmaşık saçlar
Saçlarınızı özgür bırakın ve öyle bir özenin ki sanki hiç özenilmemiş gibi dursun. Bu yıl rüzgardan karışmış gibi duran saçlar çok moda. Kusursuz görünüm yerini natürelliğe bırakıyor.

dalgalı saç modelleri
dalgalı saç modelleri

5- Retro dalgalar
Modası geçmiş olan her şey değerli artık hayatımızda. Saçlarda da öyle. 40’lı ve 50’li yılların retro saç modellerini modern dokunuşlarla günümüze
uyarlamak saç modasının hitlerinden oldu.

retro dalgalı saç modelleri
retro dalgalı saç modelleri

6-Saç aksesuarları
Saçlara son noktayı saç aksesuarları koyuyor. Salaş, natürel saçlar aksesuarlarla taçlanıyor. Aşırı özenilmiş abartılı saçlar yerine, doğal saç modelleri ve saç aksesuarlarıyla minimal görünümü yakalayabilirsiniz.

saç aksesuarları
saç aksesuarları

8- Gevşek örgüler
Salaş görünümden hoşlananlar için hoş bir alternatif daha. Dağınık ve salaş duran gevşek örgü modelleri günlük stilinizi tamamlamanıza yardımcı olacak.  Pratik bir model olan gevşek örgü saç modellerini ister arkadan isterseniz de yandan örerek uygulayabilirsiniz.

örgü saç modelleri
örgü saç modelleri

7-Boğumlu atkuyruğu
Kendin yap saç modellerinin kadınlar arasında yayılması, saç konusunda daha yaratıcı modellerin ortaya çıkmasına olanak sağladı. Enseden atkuyruğu şeklinde topladığınız saçlarınıza lastik tokalarla boğum verebilirsiniz. Uzun saçlıların mutlaka denemesi gereken bir model.

boğumlu at kuyruğu modelleri
boğumlu at kuyruğu modelleri

8- Taç örgü
Saçlarda romantizmden hoşlanan için tercih edilebilecek çok şık bir model taç örgü. Örgü saç modellerinin her türlüsü uygulanıyor artık. Bu onlar arasında en sevileni. Uygulanması da çok kolay. Ensede ikiye ayırdığınız saçlarınızı örüp, çapraz bir şekilde en tepede birleştirerek taç şekline getiriyorsunuz ya da açık bıraktığınız saçlarınıza, kendi saçlarınızdan taç yapıyorsunuz.

taç örgü saç modelleri
taç örgü saç modelleri

Cevap bırakın