Menu
in

Yüz Şekillerine Uygun Saç Ayrımı

Her saç modeli her yüze gitmediği gibi her ayrımı da her yüz şekli için uygun değildir. Saç modelinizi nasıl ki yüz şeklinize ve saç tipinize göre belirliyorsanız aynı şekilde saç ayrımını da yüz stilinize yakışacak şekilde belirlemelisiniz. Yüz şekline uygun ayrılmış saç modelleri ile küçük hileler yapabilirsiniz. Yüzünüzü olduğundan daha ince göstermek; alın ve çene bölgenizi dengede tutmak ve geniş bir alnınız varsa dikkati yüzünüzün başka bir bölgesine çekmek gibi.

Yüz Tipleri ve Saç Ayrımları

Yuvarlak ve Kare Yüz Tipleri İçin Saç Ayrımı

Yuvarlak bir yüz şekliniz varsa; yüzünüzün daha uzun görünmesini sağlamak için saçlarınızı ortadan ayırabilirsiniz. Yine aynı şekilde saç tutamlarınızı sağa ya da sola atabilirsiniz. Ancak size en çok yakışacak olan saç modeli; yanaklarınıza düşen saç tutamları ile ortadan ayıracağınız modellerdir.

Dörtgen Yüz Tipleri İçin Saç Ayrımı

Hem ortadan hem de yanlardan ayırarak kullanacağınız modeller size en çok yakışanlar arasında. Her iki şekilde dilediğiniz gibi saçlarınızı ayırmakta serbestsiniz!

Uzun Yüz Tipleri İçin Saç Ayrımı

Uzun ve kemikli yüz hatlarına sahipseniz; geriye taranmış saç modellerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yanlardan hiçbir tutam bırakmadan; atkuyruğu ve topuz gibi modeller size en çok yakışacak olanlar. Kaçınmanız gereken; ortadan ayrılmış saç modelleri.

Üçgen ve Kalp Şeklindeki Yüz Tipleri İçin Saç Ayrımı

Uzak durmanız gereken model; ortadan ayrılmış saç modelleridir. Aksine sizin; saçlarınızı sağa ya da sola ayırmanız gerekir. Geniş bir alnınız varsa yanlardan ayrılmış saç modeli ile alnınızın daha dar görünmesini sağlayabilirsiniz.


Yüz Şekillerine Uygun Saç Ayrımları

Yüz Şekillerine Uygun Saç Ayrımları
Yüz Şekillerine Uygun Saç Ayrımları
Yüz Şekillerine Uygun Saç Ayrımları
Yüz Şekillerine Uygun Saç Ayrımları
Yüz Şekillerine Uygun Saç Ayrımları

 

Cevap bırakın