Menu
in

Zayıf Gösteren Saç Modelleri

Saç stilinizle olduğunuzdan daha zayıf görünebileceğinizi biliyor muydunuz? Ayrıca birçok alternatif arasından ‘’işte bu’’ dediğiniz, size en çok yakışacak modeli seçme şansınız var. Kesim, boya ya da kolay uygulanabilen saç modelleriyle yüzünüzü daha ince göstermeniz mümkün. Bu hileli saç modellerine gelin birlikte göz atalım.

  • Topuz

Topuz modelleri oldukça şık durmasına karşın, tercih edilecek topuzun yüz şekline uygun olması büyük önem taşır. Yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz mutlaka tepeden toplayacağınız bir modeli tercih etmelisiniz.


Topuz

  • Kakül

Açık bir alnınız varsa yılın trendi kakül stillerini uygulayabilirsiniz. Direkt küt kesilmiş kakülerden ziyada dağınık kakül tercih etmenizde fayda var.

Kakül
  • Uzun Saçlar

Eğer ki olduğunuzdan daha ince görünmek gibi bir istediğiniz varsa o makası sakın ama sakın saçlarınıza vurdurmayın. Uzun saçlar daha zayıf görünmenizi sağlayacaktır.

Uzun Saçlar
  • Asimetrik Kesim

Daha uzun görünen yüzün bir diğer sırrı asimetrik kesimlerdir. Saçlarınızın önlerini daha uzun arkasını ise ön kısımlara nazaran daha kısa kestireceğiniz bu model ile yine yüzünüzün daha ince görünmesini sağlayabilirsiniz.

Asimetrik Kesim
  • Atkuyruğu

Son yıllarda salaş görünümlü saçlar oldukça popüler olmaya başladı. Modeller daha gevşek, daha bol! Size bu trendi daha ince görünmek için kendinize uygulayabilirsiniz. Saç tutamlarınızı yanlara alacak şekilde hafif bombeli bir atkuyruğu ile harika görünebilirsiniz.

Atkuyruğu
  • Yarı Toplu Saç

Saçınızın yarısını hafif bombeli bir şekilde toplayarak yüzünüzün daha oval görünmesini sağlayabilirsiniz.

Yarı Toplu Saç
  • Dalgalı Saçlar

Düz saç modelleri yüzünüzün olduğundan daha geniş görünmesine sebep olur. Saç diplerinizin daha aşağısından başlayarak maşa ile dalgalandırdığınız saçlarınız yüzünüzün daha ince görünmesini sağlar.

Dalgalı Saç
  • Yandan Ayrılmış Saç

Saç yapınıza göre sağa ya da sola ayıracağınız saçlarınızın yüzünüzün daha uzun görünmesini sağlar. Eğer ki yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz kesinlikle saçlarınızı ortadan ayırmamalısınız. Yanlara doğru atacağınız sağ tutamlarınızla yüzünüzü daha ince gösterirsiniz.

Yana Ayrılmış Saç
  • Kat Kat Kesimler

İnce görünmenizi sağlayacak en önemli saç hilelerinden biri de saçları kat kat kestirmektir.  Yalnız katlarınızın çok yukarıdan başlamaması burada dikkat etmeniz gereken nokta. Daha aşağıdan hareketlendirilmiş saçlarla ince ve uzun bir ifade kazanabilirsiniz.

Katlı Kesim

 

 

 

Cevap bırakın