Menu
in

Yılbaşı Gecesi İçin Pratik Saç Modelleri

Tüm yıl size de çok çabuk geçmiş gibi geliyor mu? Göz açıp kapayıncaya kadar Aralık ayı geldi bile. Bu günlerde yılbaşı planları konuşulmaya, hazırlıklar yapılmaya başlandı. Eğer daha erken nasılsa bir şeyler düşünürüm diyorsanız geç kalıyorsunuz demektir. Yeni yıla nerede ve nasıl gireceğinizi planladıktan sonra bu özel gün için hazırlanmaya başlayabilirsiniz. Elbisenize karar verdiyseniz saç modeli için doğru yerdesiniz. Uygulayabileceğiniz yılbaşı saç modelleri neler olabilir, sizin için derledik.

Hollanda Örgüsü

Yeni bir saç modeli olmayabilir ama gayet hoş görünüyor. Toplu saçlar partide rahat hareket etmek için uygun olabilir. Örgü ise romantik ve sevimli bir hava verebilir. Özellikle partiye yalnız katılacaklara önerilir. Çok kısa sürede yapılacak saç modelleri arasında yer alsa da Hollanda örgüsünü yalnız başınıza uygulamanız zor, ya bir arkadaşınızdan ya da kuaförünüzden yardım almalısınız.


Hollanda Örgüsü

Hollanda Örgüsü
Hollanda Örgüsü

Brigitte Bardot Stili

Kırmızı bir kurdele ya da saç bandı kullanarak yaptığınız saç modellerini yılbaşı stiline çevirebilirsiniz. Brigitte Bargot saç örgüsü olarak bilinen bir modele sadece kırmızı kurdele bağlamanız yeterli. Saçlarınızın yarısını örerek, kalan kısımların dalgalı halde omuzlarınızdan dökülmesi hoş bir fikir gibi görünüyor. Örgü yerine kabarık ve gösterişli Brigitte Bardot modelini de kolayca uygulayabilirsiniz.

örgü saç modelleri
örgü saç modelleri

 

Atkuyruğu saç modelleri

Atkuyruğu her zaman hayat kurtarır. Her mekâna ve zamana uyumludur, yapılışı çok kolaydır. Eğer evde uygulayacaksanız, saçlarınızı iyice kabartarak dolgun bir şekilde toplamanızı öneririz. Eğer kuaförde yaptırmayı düşünüyorsanız yüz şeklinize uygun bir noktada toplanmasını isteyebilirsiniz. Yalnız her iki şekilde de bir aksesuar ile atkuyruğunuza hareket katın. Güzellik ayrıntılarda gizlidir. Örneğin incili bir toka kullanabilirsiniz.

atkuyruğu saç modelleri
atkuyruğu saç modelleri
atkuyruğu saç modelleri

Cevap bırakın