Menu
in

Yazın En Taze 6 Saç Stili

Yazın en taze saç modellerini bu kez Instagram üzerinden araştırdık!  Öne çıkan saç stilleri arasında düz saçlardan kıvırcığa herkes için bir model var.

1- Ananas Saçı

Ananas stilini ilk Rihanna da gördük. Kıvırcık saçlarını, en tepede toplayarak onları üst üste yığmıştı. Ananasa benzeyen bu saç stili şimdi Instagram’ın favori saçlarından biri.


Yaz için saç modelleri

2- Şeytan Topuzu
Instagram’ın öne çıkan bir diğer modeli, Kardashian ailesinden. Şeytan topuzu denen bu model ile yarım topuza farklı bir alternatif daha eklenmiş oldu.

yaz stili için 6 farklı saç modeli.

3- Gökkuşağı Dalgalar
Saç uçları renklenirken ilhamını gökkuşağından almaya devam ediyor bu yaz da. Hafif dalgalı saç uçlarında renklendirme çok moda. Deneme amaçlı geçici saç boyalarını düşünebilirsiniz.

yaz için saç stili önerileri.

4- Kulak  Örgüsü
Saç stilisti Riawna Capri’nin kulak hizasından başlayan kulak arkası örgüsü de hem yazın hem de Instagram’ın yeni saç trendi.

Instagram’ın popüler saçları.

5- Örgü Yüzükler
Saç örgüsünün bu denli yükselişi, yeni bir saç akımının daha önünü açtı. Örgülere bambaşka bir hava katacak örgü yüzükler özellikle festivalciler için havalı bir alternatif.

instagram’ın popüler saçları

6- Saç Dövmesi
Soyulabilir, metalik ve geometrik desenli dövme tasarımlarını saçın tek bir yanına uygulamak geçen yıl olduğu gibi bu yaz da revaçta.

instagram’ın popüler saçları

Cevap bırakın