Menu
in ,

Yaz Sezonun Yeni Saç Renkleri Trendleri

En popüler Yaz Saç Renkleri

Saç rengini değiştirmek kendimizde yapılacak en kolay değişikliklerden biridir. Genellikle birçok kadın yaşadığı yoğun stresli zamanlardan sonra soluğu kuaför koltuğunda alır. Modern ve hoş bir saç renginin kendimizi iyi hissettireceği ve özgüvenimizi arttıracağı kesin. Saç rengini değiştirmek zaman ister ama saç rengini korumak daha fazla özen gerektirir. Bunları göze alıyorsanız yaz saç renklerine bir göz atabilirsiniz. Unutulmaması gereken başka bir nokta ise saç rengine karar verirken cilt tonu ve göz renginizi de göz önünde bulundurmaktır. Modada olduğu gibi güzellik, bakım ve saç konularında da trendler sürekli değişiyor, siz yine de saçlarınızda köklü bir değişiklik yapmadan önce iyice düşünün.

Bu yaz saç rengi trendleri kışa göre açık tonlar, göz alıcı parlak tonlar içeriyor. Yoğun kahveler üzerine atılan altın tonlarındaki balyajlar, blorange ile renk karışımları, nude ve ronze gibi renk dağarcığımıza yeni katılan farklı saç renkleri, gotik kahve ve tabi ki modası hala geçmeyen buz beyazı ve gri tonları…


Bu yaz çok farklı renk tonlarını etrafımızda görmek mümkün olacak. Türlü beğeni ve zevklere göre her cilt onu için farklı alternatifler içeren saç renklerini inceleyerek kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Ama aslolan size uygun saç rengini ararken doğallıktan uzaklaşmamak 😉 Bunun için de tavsiyemiz Ecaille tekniğini denemeniz olacaktır. Çünkü Ecaille’de saçın tamamına yayılan 3 tondan oluşan bir teknik uygulanıyor. Birbirine yakın tonlardan oluştuğu için de doğal bir görünüm yakalanıyor.

Kızıl tonları da bu sezonda kullanılan renkler arasında yer alıyor. Bakıra çalan kızıllar özellikle popüler olan renkler olurken, bu rengin bakım istediği ve kullanımın zor olduğunu hatırlatmadan geçmeyelim.

Sarıdan vazgeçemeyenler

Sarı saç kullanımı biraz zahmetli olsa da göz alıcı ve gösterişli olduğu kesin. Dumanlı sarı bu sene epeyce görebileceğimiz renkler arasında yer alıyor. Buğday tene sahipseniz yüzünüze canlılık, enerji ve güzellik katacak dumanlı sarı rengini tercih edebilirsiniz.

Renkli Saçlar

Son zamanların favorisi olan pastel tonlarda renklendirilmiş saçlar yaz sezonunda enerjinizi yüksek tutarak özgüveninizi yerine getirebilir.

Nude tonlar

Nude aslında boyalı ama boyanmamış gibi doğal renkte görünen saçlar demek. Giyim ve makyaj trendlerinden sonra Nude akımı saçlara da sıçradı. Nude tonlar için kuaförünüze danışın ve cilt, göz ve kaş renginize göre çocukluk saçlarınıza geri döndürmesini isteyin 🙂

Cevap bırakın