Menu
in ,

Saçlarınıza Mucizevi Bir Dokunuş

Saçlarımızı şekillendirmek ve mükemmel bir görünüm ile işe, okula veya bir buluşmaya gitmek için dakikalarca ayna karşısında uğraşırız. Kıvırcık saçlılar düzleştirmek veya harika bukleler elde etmek için çaba sarf ederken, düz saçlılar doğal dalgalar ya da pürüzsüz bir görünüm için uğraşır durur. Aslında en pratik ve hızlı şekilde saç şekillendirmek o kadar da zor olmamalı.

Önemli olan saçlarımız için doğru ürünü bulmaktır. Saç tipimize ve özelliğine göre özel formüle edilmiş ürünleri tercih edersek işimiz biraz daha kolaylaşır. Bu yazımızda size saç şekillendirme konusunda devrim niteliğinde ürünler ortaya çıkaran Tigi Bed Head markasından bahsetmek istiyoruz. Saçı tanımlayan, hayat, enerji ve hacim veren, güçlü kılan saç bakım ürünleri.

Tigi Bed Head Small Talk

Saç spreyi veya jöle gibi saçı kurutan, cansızlaştıran ürünler yerine Small Talk, saçınıza bakım yaparken dilediğiniz mükemmel görüntüyü de elde etmenizi sağlar. Bitkisel yağlar ile formüle edilmiştir. İçeriğindeki Panteol saçınızın beslenmesinde ihtiyacı olan B-5 vitamini içerir. Jojoba yağı saçınıza parlaklık verirken, pürüzsüz bir görüntüye kavuşturur. Çevresel faktörlerin zararlı etkilerinden korumak için ise bacopa monniera özü içerir.

Her banyodan sonra nemli saçlarınıza az bir miktar sürmeniz yeterli olacaktır. Orta ve uzun saçlar için 2 pompa tüm saç boylarına etki eder. Yumuşak kremsi dokusu kolay uygulama sağlar. Mümkünse kendiliğinden kurumaya bırakın ve saçlarınızın gerçek formunu ortaya çıkarın. Dalgalı saçlarda, buklelerinizi belirginleştirir, düz saçlarda ise elektriklenmeyi önleyerek canlı ve parlak bir görüntü verir. Her saç tipinde hacim ve enerji kazandırmak için kullanılabilir.

Cevap bırakın