Menu
in

Saç bakım maskesi önerileri

Saçlarımız kuru ve yıpranmış ise ortaya çıkan mat ve cansız görüntü canımızı sıkar. Özellikle boya ve röfle gibi uygulamalar ile işlem görmüş ya da ısı ile saç şekillendirme aletlerinin yoğun bir şekilde kullanıldığı saçlar daha çabuk yıpranır. Kuru ve nemini yitirmiş saç kırılır, canlılığını kaybeder. Saçlarım ve Ben olarak genellikle evde yapılan saç maskelerine yoğunlukla yer versek de zaman sıkıntısı yüzünden bu tarifleri uygulayamayanlar için ürün önerilerimiz de oluyor. Doğal saç bakım maskesi tarifi için bu yazımıza göz atabilirsiniz. tık tık. Doğal saç bakımı bazen çok istesek de fırsat bulamadığımız için sürekli erteleniyor olabilir. Böyle dönemlerde hızlıca uygulanabilecek etkili saç bakım maskeleri de var. Bu maskeler ile saçınızın ihtiyaç duyduğu nemi yeniden kazandırabilir, ipeksi ve parlak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Saç bakım maskeleri duş esnasında uygulanabilir veya durulanmayan özellikte olanları duştan sonra nemli saça sürebilirsiniz. Markadan markaya ve saç maskesinin özelliğine göre farklı kullanım şekilleri bulunmaktadır. En iyi saç maskesi hangisi diye soracak olursanız, saç tipinize en uygun olanı deriz. Yani her saç tipi ve özelliğine göre farklı saç maskeleri vardır. İşte ünlü markaların yıpranmış saç bakımı için öne çıkan saç bakım maskeleri…


Schwarzkopf Essensity saç maskesi

Schwarzkopf – Kuru ve Yıpranmış Saçlar için Onarıcı & Nemlendirici Saç Maskesi

Essensity serisinin saç rengini koruma özelliğine de sahip olan kuru ve yıpranmış saçlar için bakım maskesi ile saçlarınızı onarın. Schwarzkopf Essensity serisinde yapay parfüm, amonyak, silikon, mineral, perafin, yapay renklendiriciler, formaldehit gibi zararlı maddeler bulunmadığı için doğal içerikli ürünler arıyorsanız değerlendirebilirsiniz.
Marula yağı, kayısı yağı, organik nar özü ve badem proteinleri ile saçın esnekliğini arttıran ve saçları onarmaya yardımcıdır, saçların doğal dokusunu geri kazanmasına yardımcı olur.

Uygulama; banyo esnasında saçlarınızı yıkadıktan sonra saç köklerinden uçlarına kadar masaj yaparak uygulayın. 1-2 Dakika beklettikten sonra durulayın.

Kerastase Resistance Saç Maskesi

Kerastase Resistance Aşırı Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Maske

Saça derinlemesine nüfus eder, saç tellerine güç ve esneklik sağlar. Sağlıklı görünen, parlak saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. İçeriğindeki buğday proteinleri ile saç tellerini pürüzsüzleştirir. Normal ve kalın teli, dış etkenler ile incelmiş, zayıflamış saçlar üzerinde etki sağlar. İçerdiği amino asit ve buğday proteinleri ile saç dokusunu yeniden onarır.

Uygulama; Banyodan sonra nemli saçlarınızın tamamına uygulayın. 5 dakika beklettikten sonra durulayın. Haftada bir kullanıma uygundur.

Loreal Professionnel Absolut Repair Onarıcı Maske

Hasar görmüş, yıpranmış ve canlılığını yitirmiş saç üzerinde etkilidir. Yoğun bakım yaparak saçları eski sağlığına kavuşturur. Saç tellerinin her noktasına etki eder, korur, güçlendirir ve yumuşatır. Lipidium ile zengin formülü sayesinde saç dış etkenlere ve zararlı etkilere karşı korunur, saç yineden yapılandırılır. Profesyonel saç bakım ürünüdür, isterseniz kuaförlerde uygulatabilirsiniz.

Uygulama; Nemli saç üzerine saç uçlarından başlanarak uygulanır. 3-5 dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

Farklı markalara ait bir çok yapılandırıcı ürün bulunduğu için en doğru kararı vermek; güvendiğiniz birinin kullandığı ve memnun kaldığı ürünü denemek, yıpranmış saçlar için ürün yorumları okumak, saç tipinize uygun piyasadaki ürünleri takip ederek içeriklerini okumak, güvendiğiniz markaları kullanmak şeklinde yollar izleyebilirsiniz.

Cevap bırakın