Menu
in ,

Renkli bir dünya için saçlarınızdan başlayın

Yaklaşan bahar günlerini marjinal bir görüntü ile karşılamak isterseniz saçlarınızı renklendirmeyi düşünebilirsiniz. Kış aylarında daha çok gri gibi soğuk renkler tercih edilirken, havaların ısınması ile daha canlı renkler tercih ediliyor. Bu dönemde en çok sarı, pembe, mavi ve yeşil tonları tercih ederken, tüm saçınızda radikal bir değişikliğe gidebileceğiniz gibi uçlara uygulanan ve geçici tabir edilen boyaları uygulayabilirsiniz. Bu sayede pişman olursanız tekrar eski renginize dönmeniz daha kolay olur. Canlı renkler isteyenler için notumuz; sarışınlar pembe, kumrallar maviden vazgeçmeyin 😉

Loreal hair chalk- Loreal geçici saç boyası

Durulanmayan geçici saç boyalarında canlı tonlar ile stilinizde büyük değişikler yaratın. Devrim yaratan formülü ile Loreal, su bazlı yapısındaki mikro-polimerlerin ince bir film halinde saç tellerine yapışmasını sağlar. Bu şekilde saçlarınız için bir makyaj etkisi ile renklendirme ve tarzınıza farklılık katar.

İndola geçici saç boyası

Gerçek parlaklıkta saçlara sahip olmanızı sağlarken bir yandan ısı ile şekillendirme gibi saçlarınıza zarar veren etkilere karşı da koruma sağlar.

Saçlarınızda bir yeniliği denemek veya doğal saç renginizin arasına biraz hareket katmak istiyorsanız baş döndürücü bir deneyim İndola ile sizi bekliyor. Köpük formu ile hızlı ve kolay uygulanır, harika sonuçlar ortaya çıkartır. En iyi kırmızı, gümüş ve gri tonları için İndola geçici saç boyası ile değişime hazır olun.

Unutmayın, sadece saçlarında sıra dışı renkler görmek isteyenler değil, rutin olarak saçını boyayanlar için de geçici saç boyaları uygun olabilir. Amonyak içermedikleri ve saçlarınızdaki renk pigmentlerine etki etmediği için geçici saç boyaları saçlarınıza daha az zarar verebilir. Fakat en büyük dejavantajı yaklaşık 10 yıkamada aktığı için sık sık tekrarlamak gerekiyor.

Geçici saç boyası hakkında bir ipucu: Ayrıca saç renginizde bir değişiklik yapmak konusunda pek emin değilseniz, öncesinde geçici saç boyası ile deneme yapıp rengin size yakıştığına inanırsanız kalıcı saç boyası ile o rengi sabitleyebilirsiniz.


renkli saçlar

renkli saçlar
renkli saçlar
renkli saçlar
renkli saçlar
renkli saçlar

Cevap bırakın