Menu
in

Kısa Saç Kesim Modelleri

Birçok kişi kısa saçı daha modern bulur ve kullanımı pratik olduğu için tercih eder. Hayatın koşuşturmacası içinde saç bakımı ve saç modellerine fazla zaman ayıramayan kadınların kurtarıcı ve pratik modellerdir. Ünlülerin kısa saç modellerinden 2016’ya damga vuran kısa saç kesimlerine uzanan bir derleme yaptık. Eğer saçlarınızı kısa kestirmek istiyor ama bir türlü cesaret edemiyorsanız bu yazımızda belki kısa saç kime yakışır sorunuza cevap bulabilirsiniz.

2016 Oscar ödülleri kırmızı halı’da Cate Blanchett rüzgarı esti. Hem şık elbisesi hem de kısa kesim modern saç kesimi ile göz doldurdu


.

Emma Stone’nun seçtiği kısa saç modeli de dalgalı ve öne doğru uzun kesimi ile çok havalı

Faith Hill tarzı ile yine 2016 Oskar kırmızı halının hoş kısa saç modellerinden biri idi. Bu kadar kısa bir saç ancak bu kadar şık olabilirdi.

Janner Maccarthy’nin kısa saç tarzı ise tamamen arkaya yapıştırılmış, ıslak görünüm verilmiş kısa saç kesim modelleri için iyi bir örnek olabilir.

Jessica Alba kısadan biraz uzun, neredeyse omuzlarına değen saç modeli ise romantik dalgalar ile yüzünü çevrelemiş. Renk tonu ise doğal ışıltılar eklenerek göz ve ten rengini tamamlamış.

Jennifer Lawrance’nin efsane sarı tonlardaki saç modelini ise en sona sakladık. Kısa saç modelleri uygulamak isteyenler, özellikle düz saçlara sahip olanlar rahatlıklı bu modeli seçebilirler.

Umarız bu modeller ile kısa saç kimlere yakışır ve güzel durur hakkında fikir sahibi olmuşsunuzdur.

Cevap bırakın