Menu
in

Keşif Zamanı: Saç Bakımında Yeni Ürünler

Bir kadının en çok önem verdiği ve üzerinde en çok değişiklik yaptığı yeri şüphesiz saçlardır. Renkten renge sokar, şekil vermek için büyük zaman harcar ve canlı, parlak görünümü için sürekli uğraşırız. Saç bakımı ve saç güzelliği ile ilgili yenilikleri takip ederek en doğru ürünü bulmak konusunda takıntılı olanlarımız vardır.

Ya arkadaşlarımızdan aldığımız tavsiyelerle, ya inandırıcı reklamları ile ya da yeni çıkan bir ürünü deneyerek keşfetme isteği ile faydalı ürünlerle karşılaşırız. Ünlü Alman güzellik ürünleri mağazası Rossmann ismi son günlerde giderek daha fazla konuşulmaya başlandı. Geniş ürün çeşidi ile ilgimi çeken Rossmann mağazalarına her gidişimde farklı bir ürün ile tanıştım ve satın aldıklarımın hepsinden genel olarak memnun kaldım. Mesela diş macunumu değiştirmeme sebep olan ve artık başka marka kullanamadığım Perlodent Med İnci Beyazlığı diş macunu gibi…

Saçım için ise broşürlerinde içeriğini okuyup etkilendiğim İsana saç bakım ürünlerini denemeye karar verdim. Paraben içermeyen içeriği bu satın almada etkili oldu diyebilirim. İlk olarak yıpranmış saç uçlarım için İsana Hair Oil Care ürününü denedim. Daha önce Loreal’in mucize yağını kullanıyordum ama açıkçası beklediğim etkiyi pek alamamıştım.

İsana Saç Bakım Yağı Argan Yağı ve farklı yağlardan oluşuyor. Fazla ağırlık hissi vermediği ve saçlarımı yağlandırmadığı için dokusunu sevdim. Saçlarım doğal dalgalı olduğu ve ayrıca bir şekillendirme işlemi istemediği için bu ürünü kullandığımda saç şekillendirici başka bir ürüne gerek duymadım.


1-2 ay İsana saç bakım yağı kullandıktan sonra saçlarım daha parlak ve canlı görünmeye başladı diyebilirim. Ama asıl memnun kaldığım konu saçlarımın doğal formuna kavuşmuş olması oldu. Yani dalgalarım daha düzenli ve hoş duruyor.

Sonrasında kıvırcık saçlar üzerinde etkili olduğu yazan İsana Hair kıvırcık saçlar için şampuanı aldım. Esnek ve tabir yerindeyse ahenkle dans eden saçlarım oldu. Uzunca bir süredir bloğumuzda üzerinde durduğumuz saç bakım önerilerinde yer aldığı gibi saçlarımı her gün yıkama huyumdan vazgeçmiştim. O yüzden iki günde bir İsana şampuan kullanarak saçlarımı temizliyorum, saçlarımı yıkamadan her gün duş alırken de bazen sadece ılık su ile saçlarımı duruluyorum. Çünkü ikinci gün saçı şekillendirmek malum en zor konu.

Cevap bırakın