Menu
in ,

İlkbahar Yaz Aylarının İddialı Saç Renkleri

Saçların hiç olmadığı kadar parlak ve ışıltılı olacağı renkler moda ilkbahar-yaz döneminde. Özellikle kızıl tonlarının cazibeli geri dönüşüne şahit olacağız. Sanıyoruz ki bu yıl; saç modellerinde en iddialı değişikliklerin yapılacağı bir yıl olacak.

İşte ilkbahar-yaz ayları saç renkleri!

Kızıl Tonlar

Geçen yılın popüler renklerinden biri turuncu kızıldı. Şimdi ise şarap tonlarının saçları etkisi altına alacağı bir trendin başlangıcına şahit olacağız. Saçlarda şarap rengi gölgelere şahit olacağız. Saçlarınız çok koyu tonlarda kızılsa birkaç ton açmanızı öneriyoruz. Kızılın beyaz tenli kadınlarda bir başka güzel durduğunu da söylemeden edemeyeceğiz!


Doğal Ombreler

Ombre saç trendi birkaç sezondur modası geçmeyen renkler arasında yerini aldı. Ancak ilkbahar yaz döneminde ombre uygulamalarının çok daha doğal olacağı bir yıl olacak. Keskin renk geçişleri yerini yumuşak geçişlere bırakıyor.

Karamel

Karamel birçok kadının severek kullandığı bir renk. Bu yıl da durum değişmiyor; karamel gölgeler, ya da komple karamele boyanmış saçlar göreceğiz. Yılın trendi olan diğer renklerde olduğu gibi bu renkleri kendi kendinize uygulamamanızı öneririm. İyi bir kuaför yolunu tutmak başarılı bir sonuç verecektir.

Platin Sarısı

Platin modası birkaç yıl sonra özellikle yaz aylarında tekrar karşımıza çıkıyor. Sarı bir tutkudur ama platin renklerinin daha fazla cesaret istediğini unutmamalısınız. Oldukça iddialı olan platin renklerini beyaz tenli kadınlara öneriyoruz. Teniniz ve saç dipleriniz açık ise platin size göre. Ancak esmerler ve koyu saç rengine sahip olanlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz.

Işıltılı Sarılar

Sanıyoruz bu yıl sarı saçları en sık göreceğimiz bir yıl olacak. Beyaz tenli ve açık renk saçlara sahip kadınlara çok yakışacak bu trend de; saç dipleri yine birkaç ton koyu, uçlara da doğru sarı tonlarını göreceğiz. Ombre sarı saçlardan farklı olarak; uçlara doğru göreceğimiz sarı tonlarda bol bol ışıltı olacak.

İlkbahar-Yaz Saç Renkleri-Işıltılı Sarılar
İlkbahar-Yaz Saç Renkleri-Işıltılı Sarılar

Kahve Tonlar

Teninize uygun seçeceğiniz kahve tonu ile çok havalı görünebileceğinizi baştan söyleyelim. Saçlarınızda yapacağınız değişiklik ile doğal görünümü elden bırakmamak amacındaysanız kahve tonlarını öneriyoruz. Kahve tonlarına boyatılan saçlarda ise ışıltılar oldukça popüler olacak. Yüzünüzün orta hizasından başlatacağınız ışıltılarla ilkbahar-yaz saç trendine uyum sağlayabilirsiniz.

İlkbahar-Yaz Saç Renkleri-Kahve Tonlar
İlkbahar-Yaz Saç Renkleri-Kahve Tonlar

Ombre Sarılar

Ombre sarılarda bu yaz farklılaşıyor; saç dipleri uçlara göre yine daha koyu olacak. Ancak bu sefer; saç uçlarında birkaç farklı sarı saç tonu göreceğiz. Bu uygulamanın başarılı sonuç vermesi için profesyonel bir kuaförden yardım almanızı öneriyoruz.

İlkbahar-Yaz Saç Renkleri-Ombre Sarılar
İlkbahar-Yaz Saç Renkleri-Ombre Sarılar

Turkuaz ve Yeşil

Yukarıda saydığımız tüm renkler cesaret istiyordu. Ancak bu ikisi en fazla cesaret isteyeni. Yazın en iddialı saçları arasında turkuaz ve yeşil renkleri göreceğiz. Fakat geri dönüşünün zor olacağını unutmayın. Evde kendiniz uygulamayın ve yaptırmaya karar vermeden önce birkaç kez düşünün.  🙂

İlkbahar-Yaz Saç Renkleri-Turkuaz

İlkbahar-Yaz Saç Renkleri-Turkuaz

Cevap bırakın