Menu
in

Her Yüz Şekline Yakışan Saç Modelleri

Hangi saç modeli bana uygun diye düşünüyor, yüz ifadenizi en güzel şekilde ortaya çıkaracak saç modelini arıyorsanız bu yazımıza bir göz atın deriz!

Seçtiğiniz saç modeli sizin aynanızdır. Son zamanlarda çıkan birçok akım, saç renk, model ve boyları aklınızı karıştırmış olabilir. Genel kanı herkesin saç kesimi modeli  seçimini kendi yüz şekline göre yapmasıdır. Fakat bazı saç modelleri var ki her kişiye yakışan zamansız modellerdir. İşte bu saç modellerinden biri bob saç kesim modelleri.

Gelelim bu kadar çok tercih edilen bob saç kesiminin nasıl olduğuna..

Özellikle ünlüler tarafından çok tercih edilmesi ile popüler olan farklı boylarda uygulanan bob saç kesimi saçı olduğundan daha uzun ve hacimli gösteriyor. Önlerin kısalı uzunlu asimetrik duruşu ve arka kısımların bombeli oluşu havalı bir model olmasını sağlıyor. En büyük avantajı ise hem düz hem de dalgalı saçlarda çok hoş durmasıdır. Aslında bob saç modeli kulak altında biten bir hizada olmasına rağmen daha uzun boylarda da kullanılıyor. Omuz hizasında kesilen model ise lob olarak adlandırılıyor. Siz gelin terimlere pek takılmayın, istediğiniz boyda kestirin ve yaz gelmeden bu modern saç kesim modelleri ile tazelenin.


Emma Stone bob saç kesiminin her boyunu kullanan ünlülerden

Asimetrik kesimli Bob modeli en iyi taşıyan sarı tonlarından bir örnek

Cevap bırakın