Menu
in

Hask Macadamıa Oıl Nemlendirici Şampuan

Hask, Gratis’in ülkemize birkaç ay evvel ithal ettiği yeni markası. Benim bu markayla tanışıklığım ise iki ay evveline dayanıyor. Yeni bir şampuan arayışında olduğum sırada karşıma çıktı,  küçük bir internet araştırması sonrasında denemeye karar verdim. Şampuanlarının içerikleri oldukça temiz. Paraben, sülfat gibi zararlı kimyasallar içermiyor yalnız saç kremleri hariç! Ben kuru saçlarım için Macadamia Oil’i tercih ettim. Markanın 4 ayrı serisi bulunuyor; Argan Oil, Macadamia Oil, Monoi Oil ve Keratin Protein.

Macadamia Oil, kuru ve boyalı saçlar için,
Keratin Protein, zayıf ve cansız saçlar için,
Monoi Oil, Donuk ve mat saçlar için,
Argan Oil‘i Gratis’de göremedim. Henüz Türkiye’ye gelmemiş olabilir.

Macadamia Oil Nemlendirici Şampuan İçeriği:

Sülfatlar, parabenler, ftalatlar, gluten, alkol ve yapay renklendiriciler içermez. Antioksidan bakımından zengin Macademia yAğı saçı yeniler, nemlendirir, nazikçe temizlerken bir yandan onarır, nem kazandırır, en susuz kalmış saçları bile yumuşatır, inanılmaz derecede parlaklık kazandırır. Kuru, yıpranmış ve boyalı saçlar için uygundur.

Tüm bu zararlı kimyasalları içermemesi Macadamia Oil’i sevmem için yeterli. Ama inanılmaz derecede parlaklık beklemeyin, öyle bir şey yok. 🙂 Susuz kalmış kuru saçlarım gerçekten nemlendi ve yumuşadı. Hiç bir şampuandan saçımda mucizeler yaratmasını beklemediğim için beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim. Kullananların yorumlarına bakılırsa saç bakım yağı ve keratin protein ürünü de çok başarılıymış. Hali hazırda başka bir markanın yağını kullandığım için onu henüz denemedim.

Pek çok kişi ve blogger şampuanın yok denecek kadar az kokusu olduğunu ya da kötü koktuğunu belirtmiş. İki yorum da aynı ürünü kullanan kişilere ait ancak bir koku karmaşası var. 🙂 Yıkadığınız saçlarınız buram buram şampuan kokmuyor, çok az, belli belirsiz bir koku kalıyor. Fakat kesinlikle kötü değil. Açıkçası çok az kokuyor olması beni rahatsız etmedi. Temizlendiği hissini veriyor bana o da yetti. Genel olarak bence güzel bir ürün. Paraben içeren kremlerini denemeyin tabii eğer ki kimyasal içeren ürünlerden kaçınıyorsanız. Bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum Hask ile.


Cevap bırakın