Menu
in

Gökkuşağı Tadında Güzellik İlhamı: Renkli Saçlar

Yazın enerjisini üzerinde hisseden ve yerinde duramayanlar ve bu enerjiyi saçlarına da taşımak isteyenler için çok renkli bir fikrimiz var. Bu senenin modası rengarenk saçlar.

Canlı ve renkli saçlar iddialı ve cesaret isteyen uygulamalar olduğundan yarı kalıcı veya geçici boyalar ile denemenizi tavsiye ederiz. Ve saçlarınızı açtırmadan doğal saç renginiz üzerine uygulayacağınız yarı kalıcı boyalar ile saçlarınızın yıpranmasını da önleyebilirsiniz. Sık sık, banyoda saçlarınızı yıkama esnasında, şampuan gibi uygulanan bu ürünler ile kuaförde yüksek tutarlar ödemeden de istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

Jamaican Jeans Color yarı kalıcı saç boyaları

Amonyak içermeyen, su bazlı yarı kalıcı Jamaican Jeans Color yarı kalıcı saç boyaları pembe, mavi, yeşil ve mor gibi canlı renklere zahmetsizce ulaşmanızı sağlar. Nar Kabuğu, biber kırmızısı, zümrüt yeşili, deniz mavisi, siklemen ve orkide moru gibi hayal gücünü zorlayan farklı renk yelpazesi ile renkli saç boyası alanında sevilen bir markadır. Saç renginiz ne kadar açık ise seçtiğiniz renge o kadar yakın bir renk elde edersiniz. Eğer koyu renkli saçlara sahipseniz bazı tonlar için öncesinde saçınızı açtırmanız gerekebilir. Saçlarınızı açıcıların zararlı etkilerinden korumak için açık renk saçlarda deneyebilirsiniz. Saçlarınızı yarı kalıcı boyalar ile komple boyayabilir, sadece uçlarına lokal uygulama yapabilir ya da balyaj şeklinde aralarda renkler görünmesini sağlayabilirsiniz.

Jamaican Yarı kalıcı saç boyaları su bazlı olduğu için saçlarınızı yıkadığınızda çok fazla ton kaybı yaşatmaz, renk koruyucu şampuan kullanıldığında ise rengin saçınızda kalma süresi uzar. Kuru veya nemli saça uygulanabilir. Uygulama esnasında eldiven kullanmanız önerilir. Ya da yağlı bir krem sürdüğünüzde ellerinizden kolayca arındığını görebilirsiniz. Aynı şekilde ense, alın ve kulak etrafına da yağlı krem sürmeniz boyanın bulaştığı yerlerden kolay çıkmasını sağlar.

Cevap bırakın