Menu
in

Gelinler İçin Düğün Öncesi 12 Güzellik İpucu

Her gelin düğünün yıldızıdır.

Düğün tarihine, davet listelerine ve süslemelere karar vermek için aylar harcanır. Giysileri ve aksesuarları hakkındaki düşünceler gelinin her uyanık anını tüketir. Tüm planlama ve örgütlenmenin ortasında gelin, kendisiyle ilgilenmek için en önemli şeyi unutur.

Tüm düğün kaosunun ortasında hayat kurtarıcı olabilecekleri için gelinler için en iyi düğün öncesi güzellik ipuçlarını sizin için derledik. Bir göz atın deriz!

Gelinler için Düğün Öncesi Güzellik İpuçları

1. CTM

Temizlik, tonlama ve nemlendirme düzenli olarak hatasız yapılmalıdır. Bu cildinizi parlak ve genç tutar. Temiz ve kirsiz bir yüz gözeneklerinizin açık kalmasına yardımcı olur. Bu cildinizin daha iyi nefes almasına yardımcı olacaktır. Gözenekleri sıkmaya yardımcı olacak tonlama ile takip edin. Tonlama ayrıca ince çizgileri bir dereceye kadar azaltır. Son olarak, yüzün nemlendirilmesi cildinizin yumuşak ve esnek olmasını sağlayarak gözeneklerdeki nemi kilitler. Ayrıca, güneş koruyucuyu özenle uyguladığınızdan emin olun.

2. Eksfoliyasyon

Eksfoliyasyon, cildin ölü hücrelerden ve siyah kafalardan arınmış olmasının en iyi yollarından biridir. Haftada iki veya üç kez bir yüz yıkama kullanmadan önce cildinizi pul pul döktüğünüzden emin olun. Hafif bir yüz yıkama kullanın. Sert olanı cildi tahriş edebilir ve kızarıklıklara neden olabilir. Ayrıca pirinç unu veya kepekli undan yapılmış ev yapımı bir fırça veya cildinizi pul pul dökmek için her ikisinin bir karışımını da kullanabilirsiniz.

3. Yüz ve Saç İçin Spa

Düğünden en az altı ay önce aylık yüz bakımı almaya başlayın. Elinizde daha az zamanınız varsa, iki haftalık bir altın yüz bakımı tercih edin. Cildinize yeni ürünler uygulamadan önce daima bir yama testi yapın.

Sağlıklı ve parlak görünümlü saçlar için ayda bir kez yapılan saç spreyi almaya başlayın ve yüz bakımı gibi, bu tedaviyi düğünden en az altı ay önce başlatın. Eğer kimyasal saç kaplıcalarını tercih etmiyorsanız, saçınızda bir miktar parlaklık elde etmek için kullanabileceğiniz birçok ev yapımı maske vardır.

4. Klinik Sistemler ve Ev Yapımı Tedaviler

Cildinizde çok fazla sivilce veya lekeniz varsa, klinik müdahaleler daha güzel ve lekesiz bir cilde hızlıca ulaşmanız için daha anlamlı olacaktır. Düzensiz cilt, güneş yanığı ve pigmentasyon için profesyonel tedaviler tercih edin. Profesyonel estetisyenlerden mikrodermabrazyon tedavileri de sivilce ve lekeler için iyi bir çözümdür. Tedavilerinizi, ince çizgiler, kırışıklıklar veya hatta sivilce için düğünden en az altı ay önce başlatın.

Gerekli sayıda seanstan sonra, lekesiz görünümü korumak için ev yapımı yüz paketleri deneyin. Çırpılmış çilek püresi, elma ya da püresi, papaya ile bazı meyve yüz paketlerini hazırlayarak parlamayı koruyun. Gelinler için ev güzellik ipuçları klinik tedavinin etkisinin kalmasını sağlamak için en iyi yoldur.

5. Güzel Eller Ve Ayaklar

Gece uyumasına başlamadan önce ellerinizi ve ayaklarınızı yumuşak bir şekilde zeytin yağıyla yıkayınız. Bu elleriniz ve ayaklarınızdaki kuru deriden kurtulacaktır. Banyo sırasında, ayaklarınızda bir pomza taşı kullandığınızdan emin olun.

El ve ayakların cilalanmış tırnakları, görünümünüze ek bir cazibe kazandırır. İki haftada bir veya aylık manikür ve pedikürlerle temiz ve cilalanmış tırnakları mutlaka korumalısınız.

Cevap bırakın