Menu
in ,

Erkekler için Beyaz Kapatıcı Köpük

Erkeklerin beyazlayan saçları için pratik çözüm!

Saç beyazlaması sorunu sadece yaş ilerledikçe değil, genetik faktörlere de bağlı olarak saçtaki renk pigmentlerinin azalması sebebi ile ortaya çıkar. Kadınların aksine çoğu erkek saçlarını sürekli boyatmaktan hoşlanmaz. Fakat beyaz saçlar kadın-erkek herkes için ciddi bir sorundur. Erkekler için saç boyaları formülü diğer saç boyalarından farklı olsa da doğal görünümü yakalama endişesi ile erkekler saç boyamaktan kaçınır.

Eğer siz de böyle düşünüyorsanız amonyak içermeyen erkekler için beyaz kapatıcı köpük ürününü denemelisiniz. Babalar gününün yaklaştığı bu günlerde her yıl gömlek ya da tişört almaktan sıkılanlar için ihtiyaca yönelik farklı bir hediye alternatifi de olabilir.

Wella tarafından geliştirilen Wella Sp Men Pigment Mousse amonyaksız içeriği ile saç rengini kopyalayarak beyazları kapatma özelliğine sahiptir. Erkeklere özel saç beyazlamasına özel olarak formüle edilen bu ürün, saç boyası değildir. Amonyaksız olmasının özellikle altının çizilmesinin sebebi saçı yıpratmadan ve zayıflatmadan beyazlayan saçlara doğal rengini geri getirmesidir. C Vitamini ile doğal içeriklerin birleşimi sayesinde geliştirilen anti-aging sayesinde saçı doğal rengine kavuştururken aynı zamanda saç bakımını da gerçekleştirir. Kalıcı veya geçici boya ile boyanmış, röfle gibi saç açtırma işlemi uygulanmış saç üzerinde kullanılması tavsiye edilmez. Boyasız ve %70’e kadar beyazlamış, doğal saçlar üzerinde uzun ve kalıcı etki sağlar. Kahverengi ve siyah saçlara özel olarak formüle edilmiş seçenekleri bulunmaktadır. Doğal saç renginize göre renk seçimi yapabilirsiniz.


Erkekler için beyaz saç kapatıcı nasıl kullanılır?

Öncelikle saçlarınızın kuru olduğundan emin olun. İyice çalkaladığınız Wella SP Men Pigment Mousse kutusunu aşağıda doğru çevirerek kutunun içinde yer alan tarak üzerine köpüğü sıkın. Beyazların yoğun olduğu bölgelere tarağı sürün, saçınızın tamamına da uygulayabilirsiniz. İlk uygulamayı yapıyorsanız 10 dk boyunca köpüğü saçınızda bekletin. Sonraki uygulamalarda 5 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır. Bekleme süresinin sonunda yine kutu içerisinde yer alan şampuan ile yıkayın. Berrak su çıkana kadar iyice durulayın. Erkekler için beyaz saç kapatıcı ürün 2-3 günde bir tekrar edilebilir. İstediğiniz görüntüyü yakalamak için 4-5 kez kullanmanız önerilir.

Sonuçta erkekler için amonyaksız beyaz giderici Wella Sp Men, beyazların görünümü azaldığı için saçlarda çarpıcı bir değişiklik yaşanmadan doğal saç rengine dönüş başlar.

Cevap bırakın