Menu
in

En iyi saç serumu hangisi?

Saçlarım ve Ben paylaşımlarında genellikle evde yapılabilecek saç maskesi ,evde hazırlanan saç bakım kürleri, doğal saç bakım kürleri gibi konular ve bitkisel bakım önerileri paylaşıyoruz. Fakat hazırlamak ve uygulamak için zamanı olmayanlar için hazır saç serumu ve temiz içerikli doğal saç bakım ürünlerinden de tavsiyelerde bulunuyoruz. Saç bakımı için zaman ayıramayanlar denenmiş ve tavsiye edilen kaliteli markalı ürünleri de tercih edebilirler.

Saç serumu ne işe yarar?

Saç bakımı konusunda önemli adımlardan biri de saç serumu kullanmaktır. Saç serumu saçı yapılandırır, onarır, güçlendirir ve özelliğine göre saç dökülmesi gibi sorunların giderilmesinde yardımcı olur.

Her saç tipine göre, yağlanma, saç kuruluğu, saç dökülmesi, kırıkların onarılması gibi problemlerde saç serumu kullanılabilir. Kırışan saç uçlarınız sebebi ile cansız ve bakımsız duran saçlarınız varsa uygun bir saç serumu kullanabilirsiniz. Saç derisinde meydana gelen kaşınma, kepeklenme ve saç dökülmesi gibi sorunları gidermeye destek olur.

Saç serumu markaları

Toni&Guy Elektriklenmeye karşı koruyucu ve ışıltı veren serum.

Saçlarınızda elektriklenme oluşuyor ve uçuşan tellerden şikayetçiyseniz Toni&Guy saç serumu kullanabilirsiniz. Durulanmayan saç serumu ve aynı zamanda ışıltı veriyor.

Jhon Frieda Onarıcı saç bakım serumu.

Kuru saçlara nem ve ışıltı verir. İçeriğindeki termal koruyucu ve ipek proteinleri sayesinde saçları onarır.

Shiseido Adenogen saç serumu.

Kuru saçlar yoğun bakım, enerji  ve canlılık sağlar. Saç tellerinin kaybetmiş olduğu sağlık ve parlaklığı geri kazandırır. Saç köklerine oksijen taşıyarak, saç derisinin nefes almasına yardımcıdır.

Watsons Olive saç serumu.

Organik zeytinyağı ve üzüm çekirdeği içeriği ile Naturals By Watsons Olive Saç Serumu pareben içermez. E vitamini ile saçlarınızı besler, parlatır, kolay taranarak sekil almasını sağlar.

Urban Care Pink Grapefruit&Ginger Saç Serumu.

İnce, zayıf ve hacimsiz saçlarınız sizin için en büyük sorun ise bu ürün dolgunlaştırıcı, güçlendirici bakım sağlıyor. UV filtresi ile saçları güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. Urban Care ürünleri genel olarak içerdiği bitkisel keratin teknolojisi sayesinde saç bakımı yapıyor. Bu üründe ise saçların ihtiyacı olan yeniden yapılanma, onarım ve korumayı destekliyor. En önemlisi ise Paraben içermez 🙂

Schwarzkopf BC Bonacure Fibre Force Serum.

Schwarzkopf BC Bonacure Fibre Force Aşırı İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar İçin Baş Derisi ve Saç Serumu keratin içeren yapısı ile saçın iç bağlarını güçlendiren yoğun bir formül içeriyor. Saç kalitesini korumak için Elma Kök Hücre Özü içerir. Yıpranmış saç tellerinize güç ve işlem görmüş tellere ihtiyacı olan ipeksi bir parlaklık sağlar. Uzun süre kalıcı bakım ve güçlü saçlara sahip olmanıza yardımcı olur.


Cevap bırakın

Araç çubuğuna atla