Menu
in

En İyi Kahverengi Saç Tonları

Kahve Tonları Saç Renkleri

Kahverengi sıradan bir saç rengi gibi görünse de altında inanılmaz güzellikte farklı tonlar barındırır ve başka hiçbir saç rengi ile yarışamaz. Kestaneden bal tonlarına, kakaodan, gün ışığına, karamelden, bronz ve küllü tonlara kadar sınırsız diyebileceğimiz kahve tonları seçenekler içerir.

İşte farklı cilt tonları ve göz renkleri için en iyi kahve saç renkleri…

Altın Kahverengi Saç Rengi

Sıcak ve samimi kahve saç renkleri arasında yer alan altın kahverengi saç rengi, şeftali ten rengi ve ela, yeşil renk gözlerle en iyi uyumu yakalar. Açıkkahve saç rengi üzerine altın tonlama ile vurgu verilen muhteşem saçları ile Emma Watson’ı takip edebilirsiniz.


İşte Emma Watson’ın Büyülü Kahve Saç Rengi

Kakao Kahve Saç Rengi

Ne mat ne de çok sıcak, mavi veya yeşil göz rengi ile uyumlu açık kakao saç rengi üzerine incecik açık kahve gölgeler… İşte sizi canlandıracak mükemmel fikir. Kremsi sarı balyajlar ile de kullanılabilecek kakao rengi özellikle açık tenlerde mükemmel bir seçimdir.

Ballı Kahverengi Saç Rengi

Kahverengi saç renkleri kataloğu içinde ilk sıralarda yer alan ballı tonlar açık kahve, koyu sarı zemin üzerinde en iyi sonucu verebilir. Örnek olarak altın ten rengi ile Jennifer Lopez’i düşünün 😉 Kahve tonları saç boyası arıyorsanız ballı kahverengi aklınızda olsun.

Jennifer Lopez ve mükemmel kahve rengi saç tonları

Karamel Kahve Saç Rengi

Sıcak tenli ve açık kahverengi göz renginiz varsa karamel kahverengi saç rengi gölgeleri tercih edebilirsiniz. Koyu kahve, koyu çikolata zemin rengine uygulanacak karamel ombre veya balyajı tavsiye ederiz. Yalnız pembe ciltlerde karamel kahverengi tonları iyi sonuç vermez.

Altın Bronz Saç Rengi

Kahverengi saç tonları denilince sıcak ciltlerde en güzel görünen altın bronz rengini atlamak olmaz. Fakat cildiniz beyaz ise bu renkten kaçının deriz.

Kumlu Kahverengi Saç Rengi

Gelelim beyaz tenli, açık mavi veya açık yeşil gözleri olanlara… Kumlu kahverengi saç rengi açık, serin bir bej tonu olarak ifade edilebilir. Kahve saç renkleri arasında en zarif tonlardan biridir. Sarı tonlarda balyajlarla kullanmanızı öneririz.

Koyu Çikolata Saç Rengi

Çikolata gibi lezzetli hem kulağa hem göze hitap eder 🙂 Zengin tonlamalı, üzerine farklı renklerde gölgeler ve ombre uygulanabilecek, kahverengi gözler ile uyumlu bir denediğinizde vazgeçemeyeceğiniz kahverengi saç renkleri arasındadır. Eva Longoria ile bütünleşmiş, imzası haline gelmiş bir renktir. Bu kahve saç rengi için püf noktamız ise parlak bir ton olduğundan iyi bakım gerektirmesidir.

Koyu kahve saç üzerine uygulanabilecek bir tondur

 

 

 

 

 

 

Açık Küllü Kahverengi Saç Rengi

Büyülü kahve saç rengi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Hafif küllü kahverengi saç rengi, özellikle açık mavi veya kahverengi gözde sofistike bir hava verecektir. Doğal saç renginiz açık kahve rengi ise açık küllü gölgeler kullanabilirsiniz.

Sunkiss (Güneş öpücüğü)

Zemin renginiz kahverengi tonları ise güneş öpücüğünü kesinlikle denemenizi tavsiye ederiz. Tatil dönüşü hafif ve doğal açılmış gibi görünen bir hava verir. İsmini de güneşte açılmış gibi göründüğü için Sunkiss olarak almış. Güneşin doğal dokunuşu gibi hafiftir ve kahverengi saç sahipleri için her tene uyumlu olması açısından önerilir. Sofia Vergara’nın saçları bizce bu tona en güzel örnektir.

Kahve rengi saç üzerine çok farklı tonlarda balyaj uygulayabilirsiniz.

Koyu Kahverengi Bakır Saç Rengi

Koyu kahve saç rengi sahipleri için harika bir önerimiz var. Zengin tonlamalı ve sıcak bir ton olan ve kahve rengi saç boyası tonları içinde bakır renk en çok esmerlere yakışır şüphesiz. Kahverengi ve yeşil göz rengi ile uyumlu, orta tonda cilt rengi ile enfes durur.

Tarçınlı Kahverengi Saç Rengi

Kahverengi, ela ve yeşil göz renkleri ile orta ve koyu ten rengini canlandıracak bir kahverengi tonları önerimiz olacak. Tarçınlı kahve rengi..

Cevap bırakın