Menu
in

Çalışan Kadınlar İçin Saç Modelleri

Sabahları alarmı beş dakika sonrasına erteleyenlerden misiniz? Kahvaltı edecek vaktiniz olmasa bile ne giysem diye düşünüp dolabın karşısında dakikalar harcayanlar, daha saç modeline karar vermek ve makyaj konusu var. İşe giderken saç yapma işi sizi de zorluyorsa bu yazımız tam size göre.

İş kadınları için saç modelleri oldukça pratik ve fazla zaman almayan modeller olmalıdır. Bazı saç modelleri var ki, siz vakit harcamadan yaptığınız halde kuaförden çıkmış gibi görünmenizi sağlayabilir Hem giyim tarzınıza hem de ofis yaşantısına uyum sağlayabilecek hem de saçlarınızı yıkayamadığınız zamanlarda bile harika görünecek saç modellerini sizler için derledik.

Öncelikle ofiste hayat kurtaracak bir ipucu verelim. Çantanızda her zaman minik bir fırça ve seyahat boyu minik şişelerde saç spreyi ile kuru şampuan bulundurun. Saçlarınızı öne eğerek ellerinizle kabartmak ve sprey sıkarak havalandırmak bir anda hacimli saçlara sahip olmanızı sağlar.

Doğal Dalgalar

Akşamdan yıkadığınız saçlarınızı biraz saç spreyi sıktıktan sonra kalın bigudiler ile geniş parçalar halinde sarın. Sabah kalktığınızda başınızı öne eğerek bukleleri dağıtın. Son derece doğal ve havalı dalgalara sahip olacaksınız.


Dalgalı saç modelleri

Zig&Zag Ayrımlar

Eğer saçlarınız düz ve küt kesimli ise yandan veya ortadan ayırmak yerine zigzag şeklinde ayırabilirsiniz bu sayede farklı olmanın haricinde daha dolgun görünecektir.

ofis için saç modelleri

At kuyruğu modeller

Ay kuyruğu her zaman her ortamda iş görür. Yüz şeklinize göre sıkı bir toplama ya da kabartarak hacimli bir atkuyruğu tercih edebilirsiniz. Ön kısımları jöle veya sprey yardımı ile sabitlemeyi unutmayın.

ofis için saç modelleri

Saç örgüsü

Saç örgüsünü bazen tepeden başlayan sıkı bir balıksırtı bazen de gevşek bir şekilde yandan örülmüş bir örgü olarak uygulayabilirsiniz.

ofis için saç modelleri

Topuz

Özellikle ertesi gün saçlarında topuz ofis ortamları için en iyi çözüm olacaktır. Abartılı topuzlar yerine ensede ya da ortada toplanmış saç modellerini tercih edin. Özenli bir şekilde fırça yardımı ile topladığınız saçlarınızda topuz süngerleri düzgün bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.

ofis için saç modelleri

Cevap bırakın