Menu
in

Altın Tonları ile Yaza Sıcak Bir Giriş Yapın

Altın tonları ile yaza sıcak bir giriş yapın

Baharın ışıkları üzerimizde parlamaya başladığına göre kışın kasvetinden kurtulmaya hemen başlayabiliriz. Değişim için en uygun zamanlar yeni bir mevsimin geldiği şu günler olabilir. Değişime dış görünüşünden başlamak isteyenler için ise saçlarından başlayabilirler. Yüzünüzü aydınlatmak için saçlarınızı biraz ısıtmak ve altın tonlar ile pırıltılar yaratmak iyi bir fikir olabilir.

Bahar ve yaz aylarında kışa göre daha özgür ve değişikliğe daha açık olduğumuz zamanlar geliyor. Çünkü havanın ısınması ile birlikte hem kıyafetlerimiz de hem de saçlarımız daha akıcı olabilir. Saçlarımızı şapka ve bere ile kapatmadığımız, rüzgârdan korumak zorunda olmadığımız için özgürce salıp doğaya uyum sağladığımız zamanlar geldi.

Şimdi güneşin pırıltıları ile iyice parlamak için saçlarımızda nasıl ufak dokunuşlar yaparız bir bakalım.

Saç renginizi değiştirmek için 2 yol var. Evde uygulanabilen saç boyalarından kullanabilir ya da güvendiğiniz bir kuaföre uygulama yaptırabilirsiniz.

Kuaförde uygulama yaptıracaklar için güvendiğiniz birine kendinizi teslim etmeniz, önerileri dinlemeniz, sezon trendlerine birlikte bakarak teniniz için en uygun rengi seçmenizde kuaförünüzün deneyimlerinden faydalanmanız yeterli olacaktır.

Eğer evde uygulama yapacaksanız iyi bir markadan doğru saç boyası seçimi yapmanız gerekiyor.

Yaza uygun ve popüler saç boyası renkleri için kağıt kalemi hazırlayın, not almaya başlayın. İşte renk kodları ile saçlarını altın tonlarına boyama rehberi;

Loreal Exellence İntense serisi 6.13 Mocha Kahve

Loreal Exellence İntense serisi 6.03 Doğal Işıltılı Açık Kahve

Loreal Exellence İntense serisi 6.32 Altın Açık Kahve

Loreal Exellence İntense serisi 7.3 Altın Kumral

Loreal Exellence İntense serisi 7.31 Bal Köpüğü

Ve biraz daha iddialı sarı tonlar düşünenler için Loreal Exellence İntense serisi 8.34 Zengin Sıcak Sarı

Farklı tonlar arayanlar burada mı!

Eğer aynı markanın aynı tonlarını denediniz ve farklılık arıyorsanız Milk Shake saç boyalarını da araştırmanızı öneririz. Süt proteinleri ve ayçiçek yağı ile zanginleştirilmiş formülü ile canlı bir renk kataloğu var. Deneyen okuyucularımız varsa deneyimlerini paylaşırsa seviniriz 😉

Milk Shake 8 numara Açık Kumral rengi de altın tonları saç renkleri uygulamak isteyenler için bir seçenek olabilir.

Cevap bırakın